Quick-Step voerde nog wijziging door voor Kuurne-Brussel-Kuurne: Kasper Asgreen is van start gegaan

Quick-Step voerde nog wijziging door voor Kuurne-Brussel-Kuurne: Kasper Asgreen is van start gegaan
Foto: © photonews

Bij Quick-Step Alpha Vinyl hebben ze nog een wijziging doorgevoer. Kasper Asgreen is in Kuurne-Brussel-Kuurne van start gegaan. Eerst was voorzien dat Asgreen slechts één wedstrijd uit het Vlaamse openingsweekend ging rijden.

De Deen moet echter een ploegmaat in de selectie vervangen. Quick-Step Alpha Vinyl heeft besloten om Bert Van Lerberghe niet van start te laten gaan in Kuurne, hoewel dat eerst wel het plan was. Van Lerberghe kampt met maagproblemen.

Niets heel ergs, maar wel genoeg om hem weg te houden van de tweede Vlaamse koers van het seizoen. Kasper Asgreen komt in zijn plaats bij de selectie. Wellicht zetten ze hem bij Quick-Step vooral in om Fabio Jakobsen aan de overwinning te helpen.

Het profiel van de koers leent zich immers tot een kans voor sprinters en Asgreen maakt wel vaker deel uit van de lead-out van de rappe man bij Quick-Step. Bovendien is de Ronde van Vlaanderen winnaar zelf nog op zoek naar de topvorm. Kuurne-Brussel-Kuurne staat wel al op zijn palmares: Asgreen won de editie van 2020.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties