UPDATE: toestand van Sonny Colbrelli is stabiel nadat hij eerder bewustzijn verloor na eerste rit in Catalonië

UPDATE: toestand van Sonny Colbrelli is stabiel nadat hij eerder bewustzijn verloor na eerste rit in Catalonië
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Een zorgwekkend bericht uit de Ronde van Catalonië: Sonny Colbrelli is in mekaar gestuit na de finish van de eerste etappe. De Italiaan is afgevoerd naar het ziekenhuis.

Sonny Colbrelli had in Sant Feliu de Guíxols nog alles gegeven tijdens de sprint op de lastige aankomststrook en was als tweede over de meet gekomen, na winnaar Michael Matthews. Dat had van Colbrelli wel erg veel vereist, bleek voorbij de streep.

HARTMASSAGE

Al snel bereikte ook commentatoren het bericht over een Colbrelli die ineen gestuikt zou zijn en medische bijstand nodig had. Het lichaam van de renner werd afgeschermd, maar volgens verschillende Italiaanse media heeft hij een hartmassage gehad.

Inmiddels is Sonny Colbrelli afgevoerd naar het ziekenhuis. We duimen alvast dat het goedkomt met de man die vorig jaar nog Parijs-Roubaix won. 

Update: Bahrein Victorious, de ploeg van Colbrelli, heeft inmiddels een mededeling verspreid met geruststellend nieuws. "Sonny Colbrelli heeft na de sprint in de Ronde van Catalonië het bewustzijn verloren. Hij kreeg verdere medische bijstand en zijn toestand was stabiel toen hij werd overgebracht van Girona voor verder onderzoek."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties