Tour de France: Wout Van Aert trekt in de aanval en kent opnieuw pech (zonder veel erg)
Joachim Vandecauter
| 0 reacties

Wout Van Aert trekt op weg naar Longwy in de aanval, maar kent opnieuw pech

Tour de France: Wout Van Aert trekt in de aanval en kent opnieuw pech (zonder veel erg)
Foto: © photonews

Wout Van Aert is bedrijvig in de 6e Tourrit. Op weg naar Longwy is hij op pad met Jakob Fuglsang en Quinn Simmons. Ook valt er een nieuwe opgave te noteren.

Het was al hommeles van bij de start. Verschillende renners probeerden weg te rijden. Taco van der Hoorn probeerde het onder meer. Ook Brent Van Moer waagde zijn kans. Wout Van Aert was al van bij het begin bedrijvig. Nog opvallend: Tadej Pogacar sloop ook eens mee in een vlucht van zo'n 30 renners, maar dat feestje ging niet door. 

Uiteindelijk trok Van Aert voor de zoveelste keer door. Hij kreeg Jakob Fuglsang en Quinn Simmons mee. Zij mochten wel wegrijden van het peloton, maar ze laten het trio niet te ver rijden. Van Aert kreeg wel opnieuw af te rekenen met pech. Zijn ketting lag eraf, maar hij loste dat probleem snel weer op. Verderop wisselde hij van fiets. 

Ook viel er een nieuwe opgave te noteren. Na enkele dagen ziekte besloot hij om op te geven. Met Mathieu van der Poel gaat het ook niet zo goed. Hij hing in het begin van de etappe in het peloton aan de rekker. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Wielerkrant.be

Al meer dan 5017 wielerfans gingen je voor!

Met de Wielerkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste wielernieuws per mail.

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties