Patrick Lefevere positief gestemd over mogelijk nieuw contract voor Yves Lampaert

Patrick Lefevere positief gestemd over mogelijk nieuw contract voor Yves Lampaert
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Yves Lampaert stond al met het nieuwe truitje van Soudal-Quick-Step te pronken. Patrick Lefevere heeft er een goed oog in dat Lampaert dat ook volgend seizoen zal aantrekken.

Het zou uiteraard zonde zijn moest de man die de gele trui droeg in deze Tour, en bij de voorstelling het nieuwe shirt al aantrok, er volgend jaar niet meer bij zijn. Zonder officieel nieuws aan te kondigen gaf Lefevere te kennen dat het wel in orde komt.

Yves Lampaert is aan het einde van dit jaar einde contract bij Quick-Step. Als beide partijen met mekaar verder willen, moet er dus een nieuw contract ondertekend worden. "Ik ben een West-Vlaming en hij is een West-Vlaming. Voor mij is een handshake evenveel waard als een handtekening. Ik heb wel voorlopig zijn hand nog niet geschud."

Een grapje van Lefevere, die vervolgens dan toch bevrijdende woorden uitspreekt: "Jaja, we zullen wel tot een akkoord komen voor de komende jaren". Uitkijken naar het moment dus waarop Quick-Step en Lampaert dat officieel kunnen aankondigen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties