Na hartproblemen dan toch nog geen terugkeer in het peloton voor Tim Wellens: Lotto met man minder van start

Na hartproblemen dan toch nog geen terugkeer in het peloton voor Tim Wellens: Lotto met man minder van start
Foto: © photonews

Na hartproblemen die hem een maand aan de kant hielden, had het de terugkeer van Tim Wellens in het peloton moeten zijn vandaag. Zo ver komt het echter niet.

Tim Wellens stond op de startlijst van de Coppa Agostoni, een Italiaanse eendagskoers. Het ging de eerste wedstrijd van Wellens worden sinds hij op 24 augustus de aankomst niet haalde in de Druivenkoers. Nadien geraakte bekend dat de inwoner van Monaco kampte met hartproblemen en hierdoor onder meer de Canadese koersen ging missen.

Na meer dan een maand zonder koers ging hij op Italiaanse bodem dus zijn comeback maken in het peloton. Dat komt er uiteindelijk toch niet van. "Door persoonlijke omstandigheden zal Tim Wellens niet aan de start staan van de Coppa Agostoni", meldt zijn ploeg Lotto Soudal op Twitter. Of het iets te maken heeft met de hartproblemen die hij eerder dit seizoen ervaarde, is dus niet bekend.

In elk geval kunnen ze hem bij Lotto niet meer vervangen zo kort voor de koers van start gaat. Ze moeten het dus met een mannetje minder stellen. "De ploeg zal met vijf renners van start gaan", bevestigt Lotto Soudal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties