🎥 Remco Evenepoel showt voor het eerst nieuwe regenboogtrui van Soudal Quick-Step: "Gaat speciaal jaar worden"

🎥 Remco Evenepoel showt voor het eerst nieuwe regenboogtrui van Soudal Quick-Step: "Gaat speciaal jaar worden"
Foto: © photonews

Een heel jaar zal Remco Evenepoel bij Soudal Quick-Step in de regenboogtrui te aanschouwen zijn. Nu kan u ook al voor het eerst een blik werpen op die nieuwe trui van Evenepoel.

Evenepoel verscheen al op de Grote Markt van Brussel met zijn regenboogtrui van Quick.Step-Alpha Vinyl. Door de naamsverandering van de ploeg komt er voor Evenepoel sowieso een nieuwe regenboogtrui en die laat hij alvast zien in een filmpje van zijn ploeg op de sociale media.

"Het was een gekke zomer. Ik kan enkel blij en trots zijn op wat ik bereikt heb", zegt Evenepoel terwijl er beelden te zien zijn van de wereldkampioen op de weg in zijn nieuwe outfit. "Ik ben trots dat ik zo vroeg in mijn profcarrière deze trui al mag dragen."

"Ik weet dat het een speciaal jaar gaat worden, met veel druk en wellicht ook anders koersgedrag vanwege de regenboogtrui. Ik laat alles op me afkomen, ga er zo relaxed mogelijk mee om en probeer zo veel mogelijk te genieten van deze trui het komende seizoen", blikt Evenepoel vooruit. "Ik denk dat dit het beste is dat ik kan doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties