Bakelants verduidelijkt gevoelig standpunt rond Lennert Van Eetvelt en Lotto Dstny: "Het was en is niet mijn bedoeling"

Bakelants verduidelijkt gevoelig standpunt rond Lennert Van Eetvelt en Lotto Dstny: "Het was en is niet mijn bedoeling"
Foto: © photonews

Jan Bakelants had onlangs al zijn zegje gedaan over de zaak rond Lennert Van Eetvelt en wat Lotto Dstny misschien anders had kunnen doen in 'Wielerclub Wattage'. Op sociale media volgde nog een verduidelijking.

Bakelants vermoedde in de podcast dat er intern een paar dingen foutlopen bij Lotto Dstny, omdat er een gelijkaardig geval was toen Tosh Van der Sande nog voor de ploeg van de Nationale Loterij reed. Bakelants maakte de bemerking dat dat hij dacht dat de medische staf na zo'n geval alles toch strikter zou opvolgen.

Op Twitter werd de oud-renner er op gewezen dat de mensen in de huidige medische staf van Lotto Dstny andere personen zijn dan ten tijde van het voorval met Van der Sande. "Ik weet niet meer dan wat er in het ploegcommunique staat en het was en is niet mijn bedoeling om de medische staf te kruisigen", reageert de Bakelants

Eén ding is zeker: hij leeft enorm mee met wat Lennert Van Eetvelt nu moet meemaken. "Ik hoop in de 1e plaats dat deze zaak snel wordt uitgeklaard voor de sportman en mens Lennert en dat hij snel z'n sport weer kan uitoefenen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties