🎥 Heerlijk duel om ter meest spektakel in hetzelfde kamp: "Hey, Mathieu van der Poel, Puck Pieterse daagt je uit!"

🎥 Heerlijk duel om ter meest spektakel in hetzelfde kamp: "Hey, Mathieu van der Poel, Puck Pieterse daagt je uit!"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Een leuke sportieve uitdaging: daar deinst Mathieu van der Poel zeker niet voor terug en Puck Pieterse ook niet, zo blijkt. De renster en renner uit het kamp van Alpecin-Deceuninck weten wel hoe het spektakel te verzorgen.

Een opvallend filmpje op de Instagrampagina van Alpecin-Deceuninck: Puck Pieterse die een lange wheelie uitvoert, op de tonen van "Dont't Stop Me Now" van Queen. Heel erg fraai gedaan. De montage ook maar vooral de kunsten van Pieterse, die haar behendigheid echt wel helemaal in de verf zet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Alpecin-Deceuninck (@alpecindeceuninck)

"Dit is hoe de leider in de World Series mountainbike zich aan het voorbereiden is op de Wereldbeker mountainbike in Lenzerheide", staat erbij. Met ook nog een heldere boodschap aan Van der Poel. "Hey, Mathieu van der Poel, Puck Pieterse daagt je uit!"

Van der Poel is zelf niet te beroerd om uit te pakken met een wheelie. Hij lijkt nu aan zet. Om even straf voor de dag te komen als Pieterse, moet hij er dan wel eentje zonder handen aan het stuur doen. De contractverlenging van Pieterse bij vrouwenploeg Fenix-Deceuninck heeft haar duidelijk nog een grotere zin in wielerspektakel gegeven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties