Lotto Dstny verlengt het contract klimgeit die geschiedenis schreef, Belg zoekt ploeg via sociale media

Lotto Dstny verlengt het contract klimgeit die geschiedenis schreef, Belg zoekt ploeg via sociale media
Foto: © photonews

Lotto Dstny heeft het contract van Eduardo Sepulveda verlengd. De Argentijn verlengde zijn contract met 2 seizoenen. Bij Flanders Baloise moet Ruben Apers vertrekken. Hij zoekt een team via sociale media.

Afgelopen winter vervoegde Eduardo Sepulveda Lotto Dstny. Hij won onder meer de Ronde van Castilië en droeg in de voorbije Vuelta ook enkele dagen de bergtrui. Zo werd hij de 1e Argentijn ooit die de bergtrui in een grote ronde droeg. 

Lotto Dstny beloonde Sepulveda met zijn goede prestaties. Hij tekende een nieuwe verbintenis en zal tot eind 2025 bij het Belgische team blijven. In het verleden reed hij nog voor Movistar. 

"Ik houd ervan om mijn ervaring te delen en mijn ploegmaats zo aan goede resultaten te helpen", liet Sepulveda via de teamkanalen weten. "Die dynamiek tussen de jonge en meer ervaren renners binnen de ploeg is iets waar ik me heel comfortabel bij voel."

RUBEN APERS ZOEKT NIEUW TEAM

Bij Flanders Baloise kreeg Ruben Apers slecht nieuws. HIj mag er niet langer blijven en zo komt er een einde aan zijn periode bij het Belgische team. Hij reed er sinds 2021. Apers is nog op zoek naar een team en deed daarom een oproep op X (voorheen Twitter). 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties