🎥 En of ze genoten hebben: Mathieu van der Poel en vriendin Roxanne nemen het er van tijdens uitje na WK-winst

🎥 En of ze genoten hebben: Mathieu van der Poel en vriendin Roxanne nemen het er van tijdens uitje na WK-winst
Foto: © photonews

Als Mathieu van der Poel niet op de fiets zit om bijvoorbeeld uit te pakken met winst tijdens een WK veldrijden, is hij aan het golfen of skiën. Inmiddels is hij alweer op een golfbaan gesignaleerd, maar ook de skireis naar Oostenrijk was een meevaller.

Na het WK veldrijden in Tabor is Mathieu van der Poel met vriendin Roxanne Bertels naar Oostenrijk getrokken om de sneeuw en de bergen op te zoeken. Ook Chelsea Barnett was er daar bij en haar video's zijn dan nog eens bewerkt door wielerfan Lukas Ronald Lukacs, alvorens ze op zijn X-account los te laten.

Uit deze nieuwe beelden blijkt hoe goed Van der Poel zich geamuseerd heeft. Zijn gelaatsuitdrukking in de skicabine spreekt boekdelen. Met één van zijn skistokken doet hij dan weer een golfbeweging na: hoe de ene hobby de andere nooit loslaat.

En uiteraard hoorde een innige omhelzing met vriendin Roxanne er ook bij, met een zoen er bovenop. Kortom: de dubbele wereldkampioen maakt zijn hoofd helemaal vrij in deze periode tussen het crossen en het wegwielrennen. Nog enkele weken en dan kan hij ook met frisse benen weer knalprestaties op de fiets nastreven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties