📷 Onherkenbaar! Julian Alaphilippe pakt uit met nieuwe look voor de Omloop

📷 Onherkenbaar! Julian Alaphilippe pakt uit met nieuwe look voor de Omloop
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Julian Alaphilippe kwam de afgelopen dagen wat in een storm terecht door de uitspraken van Patrick Lefevere. De Fransman kiest nu voor een nieuwe look.

Of het wat te maken heeft met de hele heisa na de uitspraken van Patrick Lefevere is niet helemaal duidelijk, maar Alaphilippe scheerde zijn kenmerkende ringbaard helemaal af. De Franse ex-wereldkampioen is bijna onherkenbaar. 

Alaphilippe ziet er ook opvallend scherp uit, kan hij straks verrassen in de Omloop Het Nieuwsblad? Het is pas zijn tweede deelname aan de Vlaamse wedstrijd, in 2021 werd de toenmalige wereldkampioen 57ste. 

Voor Alaphilippe is het ook een belangrijk jaar, want hij zit in zijn laatste contractjaar bij Soudal Quick-Step. Hij moet Lefevere dus overtuigen om hem nog een nieuw contract te geven, al lijkt Alaphilippe toch eerder richting een Franse ploeg te trekken. 

Programma Alaphilippe

Naast de Omloop rijdt Alaphilippe zondag ook Kuurne-Brussel-Kuurne, volgend weekend de Strade Bianche. Dan staan ook Tirreno-Adriatico, Milaan-Sanremo, de E3 Saxo Classic, Dwars door Vlaanderen en de Ronde van Vlaanderen op zijn programma. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties