Remco Evenepoel pakt uit met geruststellend nieuws en met een atypische belofte

Remco Evenepoel pakt uit met geruststellend nieuws en met een atypische belofte
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Zoals bekend kreeg Remco Evenepoel al snel te maken met een valpartij. Een dag later heeft hij geruststellend nieuws in de Ronde van het Baskenland.

Voor aanvang van de eerste etappe in lijn heeft Remco Evenepoel kort gesproken met Sporza en kon hij aangeven hoe het nu juist met hem gesteld is. "Het valt wel mee. Ik heb goed geslapen. Geen probleem", ondervindt hij geen last meer van zijn valpartij.

De Belgische kampioen geeft ook zijn verwachtingen mee voor die tweede rit in het Baskenland. "Het kan een beetje van alles worden. Ik verwacht een sprint met een hele grote groep. Het zal misschien wel een lange strijd worden voor de vlucht, maar in het algemeen zal het wel samen blijven en zullen we een sprint kunnen verwachten."

Ik ga mij inderdaad kalm houden 

Remco Evenepoel

Heel vaak is het zo dat Remco Evenepoel één van de meest agressieve renners is, één van de mannen die zich op één of andere manier wel laat zien. Het is een atypische dag in zijn carrière, want het is vooral de bedoeling om zichzelf te sparen. "Ja, ik ga mij inderdaad kalm houden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties