Remco Evenepoel stuurt deze opvallend positieve boodschap de wereld in

Remco Evenepoel stuurt deze opvallend positieve boodschap de wereld in
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Remco Evenepoel heeft een hele positieve boodschap de wereld ingestuurd. Dat is opvallend, aangezien hij toch ten val is gekomen in de tijdrit in de Ronde van het Baskenland.

Gelukkig was het enkel en alleen maar een schuifpartij, zonder erg. Dit hypothekeert zijn kansen in het verdere verloop van de Ronde van het Baskenland dus allerminst. En er zijn dus nog meer dan genoeg zaken om zich aan op te trekken. Dat laat Evenepoel blijken met een boodschap op sociale media.

EVENEPOEL ERVAART LEUKE SFEER

"Een kleine schuiver in de tweede bocht, maar ik heb gevochten tot de laatste meter", blikt Remco Evenepoel terug op zijn tijdrit, met bijhorende foto in zijn regenboogtrui als wereldkampioen tijdrijden. "Zoals gewoonlijk was het een ongelooflijke sfeer met de Baskische fans!"

Het Baskenland staat inderdaad bekend als een wielergekke regio en dat ervaart Evenepoel dus nu al. En dan is er nog een andere zaak waar hij zich met volle teugen over uitlaat. "Ik kijk echt uit naar een leuke week met veel klimwerk." Evenepoel verlekkert zich dus nu al op de beklimmingen die eraan komen.

GOEDE TEST VOOR EVENEPOEL

Kortom: een hele positieve, optimistische Remco Evenepoel, ook na zijn valpartij in de openingstijdrit in het Baskenland. Er zijn nog voldoende positieve dingen om op vooruit te blikken en het zal vooral weer een hele goede test zijn. Zeker met ook een Jonas Vingegaard onder de deelnemers.

Doe daar ook nog eens bij dat Primoz Roglic wellicht een stuk beter voor de dag zal komen dan in Parijs-Nice. Dat is toch het vermoeden na de tijdritzege van de Sloveen. Dan zal de Ronde van het Baskenland misschien wel meer dan welke koers dan ook tot dusver ons wijzer maken over het Tour-potentieel van Evenepoel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties