Lotto Dstny reageert voor het eerst op vertrek van kopman Florian Vermeersch

Lotto Dstny reageert voor het eerst op vertrek van kopman Florian Vermeersch
Foto: © photonews

Florian Vermeersch (25) lijkt eind dit jaar te vertrekken bij Lotto Dstny. Dat bevestigt de ploeg nu ook zelf.

Lotto Dstny verlengde al het contract van Arnaud De Lie, Maxim Van Gils en Lennert Van Eetvelt tot eind 2026. De ploeg staat ook dicht bij de contractverlenging van Milan Menten, maar bij Florian Vermeersch is dat niet het geval. 

Hij lijkt Lotto Dstny na vijf jaar te verlaten. Vermeersch zou een aanbieding op zak hebben van een andere ploeg, waar Lotto Dstny niet aan kan tippen. Na vijf jaar legt hij dus de deur dicht bij de Belgische ploeg. 

Vermeersch vertrekt bij Lotto Dstny

"Ik heb Florian vandaag aan de lijn gehad en hij heeft bevestigd dat er een voorstel op tafel ligt", zegt sportief manager Kurt Van de Wouwer bij Het Nieuwsblad. Lotto Dstny stoot dus op de limieten van hun budget. 

Toch is de ploeg tevreden dat het de contracten van Arnaud De Lie, Maxim Van Gils en Lennert Van Eetvelt wel kon verlengen. "Dat vind ik al een succes", stelt Van de Wouwer nog. 

Vermeersch zou een aanbieding op zak hebben van UAE Team Emirates, de ploeg van Tim Wellens en Tadej Pogacar. Ook Visma-Lease a Bike en BORA-hansgrohe toonden interesse, maar zouden achter het net vissen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties