Beeld van Mathieu van der Poel opgedoken waar zijn fans heel blij van zullen worden

Beeld van Mathieu van der Poel opgedoken waar zijn fans heel blij van zullen worden
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Fans van Mathieu van der Poel kunnen op hun beide oren slapen: het vergaat hun held uitstekend. Aan plezier beleven geen gebrek.

Dat doet Mathieu van der Poel op allerlei manieren. Dat hij enkele dagen geleden op de golfbaan in Schilde aanwezig was om een paar balletjes te slaan met BV's haalde het nieuws. Van der Poel denkt er zelfs over na om na zijn wielercarrière deel te nemen aan enkele golfcompetities. Voorlopig blijft de focus wel op de fiets liggen.

En die krijgt effectief de nodige aandacht in de aanloop naar de Tour de France. In deze periode van het jaar vertoeft Van der Poel niet enkel in België, maar ook in Spanje. Als hij zich op Zuid-Europese wegen begeeft, is het uiteraard om in ideale omstandigheden te kunnen trainen. Dat bevalt hem duidelijk enorm goed.

Het is zowel arbeid leveren als het fietsplezier vinden voor Van der Poel. Die mix zit helemaal goed in het gezelschap van zijn maatje Freddy Ovett. Op de pagina Van Lukas Ronald Lukacs, een wieleraccount op X, is een nieuwe foto opgedoken van een Van der Poel op training. Uiteraard in zijn regenboogtrui van Alpecin-Deceuninck.

Daar is te zien hoe Mathieu van der Poel met een brede glimlach op zijn gezicht aan het trainen is. Het gaat duidelijk om een heel gelukkige Van der Poel, die momenteel erg goed in zijn vel zit. Zijn tegenstanders uit het voorjaar weten als geen ander wat dat kan betekenen voor het koersverloop. Nu uitkijken wat het vervolg geeft.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties