Transfergeruchten 12/08: Ritwinnaar Tour naar Trek-Segafredo, bolletjestrui op weg naar Katusha

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Transfergeruchten 12/08: Ritwinnaar Tour naar Trek-Segafredo, bolletjestrui op weg naar Katusha

Vanaf 1 augustus mogen transfers binnen de wielerwereld officieel bekendgemaakt worden. Er staat de komende dagen en weken dus heel wat te gebeuren in het peloton. Een overzicht

  • Jarlinson Pantano was één van de smaakmakers van de afgelopen Tour. Na het opdoeken van IAM Cycling heeft de renner al een nieuwe ploeg gevonden. De Colombiaan gaat bij Trek-Segafredo aan de slag.
  • Wanty-Groupe Gobert maakt dan weer werk van de toekomst. De ploeg van Hilaire Van der Schueren heeft Tom Devriendt twee jaar langer aan zich gebonden.
  • Team LottoNL-Jumbo heeft een nieuwe renner beet. Antwan Tolhoek komt over van de continentale ploeg Team Roompot Oranjepeloton en tekende voor twee jaar bij de WorldTour-formatie.
  • Bahrein-Merida maakt volgend seizoen zijn opwachting in de WorldTour en dus wil de ploeg zich wapenen. Naast de komst van Vincenzo Nibali heeft de ploeg nog twee Italiaanse renners aangetrokken: Giovanni Visconti en Manuele Boaro.
  • Rafal Majka lijkt dan weer op weg naar Katusha. De bolletjestrui uit de Tour is nu nog een ploegmaat van Peter Sagan bij Tinkoff.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties