Voormalig Belgisch juniorenkampioen verlengt bij Wanty-Groupe Goubert

Koen Frans
Koen Frans
| 0 reacties
Voormalig Belgisch juniorenkampioen verlengt bij Wanty-Groupe Goubert

Kévin Van Melsen rijdt ook volgend seizoen bij Wanty-Groupe Gobert. De Waalse renner, die in 2005 Belgische kampioen werd bij de junioren, verlengde zijn contract met één jaar.

"Ik ben enorm blij met deze nieuwe kans. Ik ben hier al acht jaar en ik voel me nog steeds goed", zei Kévin Van Melsen die in 2009 overkwam van Vérandas Willems.

Van Melsen begon sterk aan het seizoen met veel ontsnappingen in de Vlaamse klassiekers. De 29-jarige renner sukkelde nadien met de knie en werd intussen geopereerd. "Ondanks mijn gezondheidsproblemen ben ik trots dat mijn harde werk in de Vlaamse klassiekers wordt beloond. Het motiveert me voor het komende seizoen", aldus Van Melsen.

Altijd gesteund door de ploeg

Hij zal in 2017 opnieuw zijn aanvalslust kunnen tonen. "Na mijn knieoperatie twijfelde ik of ik ooit nog mijn niveau zou halen. Ik dacht even dat het voorbij was. Maar de ploeg steunde me altijd in de moeilijke momenten. Ik wil hen het komende seizoen bedanken voor het vertrouwen", concludeerde hij.

De voorlopig ploeg van Wanty-Groupe Gobert voor 2017: Frederik Backaert, Thomas Degand, Kenny Dehaes, Guillaume Martin, Tom Devriendt, Wesley Kreder en Kévin Van Melsen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties