Lefevere niet akkoord: "Gemakkelijk om uit de luie zetel kritiek te geven"

Redactie
| 0 reacties
Lefevere niet akkoord: "Gemakkelijk om uit de luie zetel kritiek te geven"
Foto: © photonews

Etixx-Quick Step heeft er een fantastisch weekend opzitten met drie overwinningen. Toch uitte Tom Boonen zijn ongenoegen over het feit dat hij hetzelfde programma als Marcel Kittel rijdt. Patrick Lefevere is het daar niet mee eens.

Tom Boonen en Marcel Kittel kwamen dus als sprinter in dezelfde koersen aan de start het afgelopen weekend. "Boonen en Kittel hebben weken geleden al hun programma gekregen. Dan hadden ze kunnen zien dat ze dezelfde koersen reden", zegt Lefevere. "Het is wel een beetje gemakkelijk om nu kritiek te geven uit de luie zetel."

Afspraken zijn afspraken, volgens de teammanager van Etixx-Quick Step. Toch moet Marcel Kittel zich nog zorgen maken om het kopmanschap bij de Duitse ploeg voor het WK. "Greipel claimt het kopmanschap en doet er alles aan om Kittel uit de ploeg te houden".

Kittel sneller

"Waarom is er in de Duitse ploeg geen plaats voor twee topsprinters? Ik snap ook niet waarom Marcel Kittel zich als sprinter nog moet bewijzen. Intrinsiek is hij sneller dan Greipel", besluit Lefevere.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties