Ambitieuze Bart Wellens komt met uitstekend nieuws naar buiten over nieuw veldritteam

Redactie
| 0 reacties
Ambitieuze Bart Wellens komt met uitstekend nieuws naar buiten over nieuw veldritteam

Bart Wellens is het komende seizoen de sportief manager en ploegleider van een nieuw veldritteam. Met Steylaerts was er al een hoofdsponsor, maar de ploeg heeft nu ook een cosponsor weten te strikken.

Verona, een producent van ramen en deuren, is de gloednieuwe cosponsor van de ploeg. Bart Wellens zal fungeren als manager en ploegleider van de ploeg. De oud-veldrijder heeft ondertussen vier renners onder zijn hoede. "Uiteraard ben ik Steylaerts, Verona en alle andere partners enorm dankbaar dat ze in dit verhaal stappen", opent Wellens.

"Zelf ben ik nog zenuwachtiger dan toen ik nog crosste. Ik zal de mannen tegenkomen waartegen ik nog gecrosst heb. Het is een nieuwe wereld voor mij, maar ik heb er veel zin in", aldus Wellens. Met Gianni Vermeersch, Marcel Meisen en Bram Merlier zijn er drie mannelijke crossers, met Maud Kaptheijns heeft het team ook een vrouw in de rangen.

De wereldtop het moeilijk maken op bepaalde momenten, dat zou mooi zijn

"We brengen een competitieve ploeg aan de start van het seizoen", gaat Wellens verder in HNB. "Bij de mannen willen we ons meteen tonen in ons eerste seizoen. Liefst met enkele uitschieters als het kan. De wereldtop het moeilijk maken op bepaalde momenten, dat zou mooi zijn", besluit Wellens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties