De Bie gaat voor dubbel: "Deze keer zullen ze mij misschien niet meer laten rijden"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
De Bie gaat voor dubbel: "Deze keer zullen ze mij misschien niet meer laten rijden"
Foto: © photonews

Sean De Bie staat zaterdag aan de start van de GP Impanis - Van Petegem. De jonge renner van Lotto Soudal won er vorig jaar en staat dus met veel plezier opnieuw aan de start in Brakel.

Sean De Bie was afgelopen vrijdag en zondag nog aan de slag in de Canadese koersen. Het wordt dus afwachten hoe zijn lichaam op die reis en inspanningen reageert. "Ik ben net terug van Canada. Het is de eerste keer dat ik een zo ver gereden heb, dus het wordt afwachten hoe mijn lichaam zal reageren op de jetlag."

De Bie was wel tevreden over zijn prestatie in Canada. "Ik ben wel tevreden over de wedstrijden daar. Het ging heel goed en ik heb er goede moed uit geput voor de rest van het seizoen", aldus de renner. Zaterdag staat De Bie in Brakel aan de start van de GP Impanis - Van Petegem. De aankomst in Haacht ligt dicht bij zijn ouderlijk huis.

Thuiskoers

"Zoals iedereen ga ik ook graag terug naar een koers waar ik al gewonnen heb. Doordat de streep dicht bij mijn ouderlijk huis ligt, zullen er veel fans zijn. Dat maakt het extra leuk. Ik hoop natuurlijk dat ik een tweede overwinning kan binnenhalen in de GP, maar vorig jaar was ik echt wel heel heel goed. Deze keer zullen ze mij misschien niet meer laten rijden", besluit De Bie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties