"Mettepenningen steekt niet onder stoelen of banken dat hij graag met Tom Meeusen in zee wil"

Redactie
| 26 reacties
"Mettepenningen steekt niet onder stoelen of banken dat hij graag met Tom Meeusen in zee wil"
Foto: © Photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

De mogelijke ontbinding van het contract van Klaas Vantornout beroert de veldritwereld. Jurgen Mettepenningen ziet zijn investeringen niet vertaald in resultaten. Ook Michel Wuyts heeft er zijn mening over.

"Of het contract terecht ontbonden zou worden? Ik zou niet willen dat het mezelf zou overkomen, dus ik wens het ook een ander niet toe", aldus Wuyts. "Ik vind het een grote dosis onrechtvaardigheid hebben, ook al bestaat die clausule. Het gaat een beetje minder met hem, dat is duidelijk. Het is niet het niveau dat het ooit geweest is en dat zal het nooit meer worden."

Tom Meeusen

Het gaat dus vooral over ruimte in het budget van Jurgen Mettepenningen. "Ploegen hebben een budget dat gelimiteerd is. Mettepenningen steekt niet onder stoelen of banken dat hij graag met Tom Meeusen in zee wil en dan moet hij ruimte maken. Vantornout zal alleszins niet naar Telenet Fidea gaan, want Nys zit met hetzelfde probleem: onvoldoende budgetaire ruimte."

Maar de Sporza-commentator hoopt dat er nog een toekomst is voor de voormalige Belgische kampioen. "Nu eruit stappen zou brutaal zijn. Als je een koning in deze wereld geweest bent, dan is zonder boe of ba verdwijnen het ergste wat je kan overkomen. Ik hoop voor Klaas dat het anders uitdraait", besluit Wuyts.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties