Weinig beterschap bij Sep Vanmarcke: "Hoop dat het een offday was"
Redactie
| 2 reacties
Weinig beterschap bij Sep Vanmarcke: "Hoop dat het een offday was"

De volgende dagen en weken komen dé koersen er aan voor Cannondale-kopman Sep Vanmarcke. Maar het liep in Dwars door Vlaanderen erg moeizaam voor de West-Vlaming, die nochtans weinig last had van zijn pijnlijke ribben na die valpartij in de Strade Bianche.

"Ik liet me overal een beetje wegdringen. Het ging gewoon niet", aldus Sep Vanmarcke in HNB ."Ik was niet in orde vandaag. Telkens er bergop voluit werd gereden, kon ik niets klaarmaken. Ik kon niet à bloc gaan. Ik hoop dat het een offday was en dat er niets ergers aan de hand is. Deze ochtend moest ik voor de koers al vier keer naar het toilet spurten."

Hopelijk dus geen voortekenen van een ziekte die er aankomt. "Al van in het begin van de race had ik een slecht en slap gevoel. Ik hoop dat ik niet ziek word, want ik heb al genoeg voorgehad", aldus Vanmarcke, die wel weinig last had van de ribben. "Ik heb er weinig van gevoeld vandaag, daar ben ik heel blij mee. Maar wat er dan wel precies is misgelopen, weet ik niet.”

"Ik hoop dat het niet erger wordt en dat ik na een rustdag weer oké ben" - Sep Vanmarcke

"Ik maak me geen zorgen. Ik hoop dat het niet erger wordt en dat ik na een rustdag weer oké ben. Het kan evengoed morgen alweer over zijn. Ik ga me in elk geval goed verzorgen zodat ik me vrijdag hopelijk sterker voel. Mijn conditie is goed want ik kan diep gaan op training, maar vandaag kwam ik gewoon tekort", bekent Vanmarcke.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

27/09/2020 WK
29/09/2020 - 03/10/2020 BinckBank Tour
30/09/2020 Waalse pijl
03/10/2020 - 25/10/2020 Giro
04/10/2020 Luik-Bastenaken-Luik

Nieuwste reacties