Scheldeprijs zet alles in het teken van Tom Boonen bij laatste deelname
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 12 reacties
Scheldeprijs zet alles in het teken van Tom Boonen bij laatste deelname

Quick-Step Floors heeft zijn selectie bekendgemaakt voor de Scheldeprijs die woensdag gereden wordt. Bij de ploeg van Patrick Lefevere kan Marcel Kittel een vijfde keer winnen, Tom Boonen is de andere opvallende naam in de ploeg.

De laatste Scheldeprijs van Tom Boonen staat helemaal in het teken van 'Tornado Tom'. De startplaats van wat normaal een sprintersfestival wordt, vind voor één keer plaats in Mol, de geboorteplaats van Boonen. Daarna rijdt het peloton door Balen, waar Boonen woont met Lore en zijn tweeling Jacqueline en Valentine.

En alsof dat nog niet alles is, zal de grootvader van Boonen de officiële start geven na 9,5 kilometer in de neutrale zone. De tweevoudige winnaar wordt dus in de bloemetjes gezet. Maar het echte speerpunt van Quick-Step is ongetwijfeld Kittel, die met 4 zeges nu al het record beet heeft in de Scheldeprijs. Met een vijfde overwinning kan hij zijn eigen record nog aanscherpen.

De selectie van Quick-Step Floors voor de Scheldeprijs: Tom Boonen, Tim Declercq, Iljo Keisse, Marcel Kittel, Davide Martinelli, Fabio Sabatini, Zdenek Stybar en Matteo Trentin

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

20/10/2019 Cyclocross Bern
22/10/2019 Nacht van Woerden
26/10/2019 Beringen
26/10/2019 GP Brabant
27/10/2019 Cyclocross Asper-Gavere

Nieuwste reacties