Oliver Naesen ziet Tom Boonen niet als topfavoriet voor Roubaix én schuift opmerkelijke outsider naar voor

Redactie
| 22 reacties
Oliver Naesen ziet Tom Boonen niet als topfavoriet voor Roubaix én schuift opmerkelijke outsider naar voor

Bij het Franse AG2R-La Mondiale rekent men in de 'Hel van het Noorden' onder meer op twee landgenoten met Oliver Naesen en Stijn Vandenbergh. Naesen was tijdens de verkenning onder de indruk van zijn ploegmaat.

Kopman Naesen verwacht iets van zijn ploegmaat. "Stijn is zeker goed. Ik heb het gevoeld tijdens de verkenning. Hij reed op kop op de kasseien en niemand zat nog in zijn wiel. "Ik weet dat hij ervan droomt om met Tom Boonen naar de piste te gaan, maar Tommeke zal zijn tenen serieus moeten uitkuisen om met Stijn tot op de piste te geraken. Stijn zit hier naast mij, hé", lacht hij.

'Prachtig afscheid voor Boonen'

Alle ogen zijn zondag natuurlijk op Boonen gericht in zijn allerlaatste Helleklassieker. "Ik zou het Tom Boonen zeker gunnen", aldus de trainingsmaat van Van Avermaet bij Sporza. "Dat zou een prachtig afscheid zijn. Maar Peter Sagan is mijn topfavoriet."

"Sagan krijgt vijf sterren en ik zet Boonen en John Degenkolb er net onder. Ik geef drie sterren aan Greg Van Avermaet en Alexander Kristoff. Twee sterren zijn voor mezelf en Niki Terpstra, één ster voor Stijn Vandenbergh en Yves Lampaert", besluit Naesen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties