Froome valt uit de lucht: "Ik zou graag ooit opnieuw samenrijden met Richie, maar..."
Redactie
| 2 reacties

Geruchten over overstap naar BMC zijn complete onzin volgens Chris Froome

Froome valt uit de lucht: "Ik zou graag ooit opnieuw samenrijden met Richie, maar..."
Foto: © photonews

'Chris Froome zou van Team Sky naar BMC verhuizen.' Met dat gerucht pakte het Franse L'Equipe donderdagochtend uit. Chris Froome reageerde voor de vijfde etappe in de Dauphiné op de geruchten en spreekt over onzin.

Volgens de drievoudige winnaar van de Tour de France klopt er niets van dat gerucht. "Dat is complete onzin. Ik zou niet weten vanwaar dat gerucht komt", aldus Froome tegenover Cyclingnews. "Ik heb nog een contract tot eind 2018 bij Team Sky en ik heb zeker niet de intentie om de ploeg te verlaten."

Er hebben volgens Froome dus geen gesprekken plaatsgevonden met BMC en teammanager Jim Ochowicz. "Ik heb er zelfs niet aan gedacht om hier weg te gaan. Er hebben dan ook geen gesprekken met Jim Ochowizc plaatsgevonden."

"Ik zou graag ooit opnieuw samenrijden met Richie, maar momenteel ben ik niet geneigd om Team Sky te verlaten"

Al rijdt bij BMC wel ene Richie Porte, de voormalige luxeknecht van Froome. "Ik zou graag ooit opnieuw samenrijden met Richie, maar momenteel ben ik niet geneigd om Team Sky te verlaten. Dit verhaal is dus niet waar en helemaal vals. Ik heb geen idee vanwaar het komt, want er zijn geen gesprekken geweest", besluit Froome.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

06/07/2019 - 28/07/2019 Tour de France
03/08/2019 Clasica San Sebastian
12/08/2019 - 18/08/2019 BinckBank Tour

Nieuwste reacties