Voorbereiding Campenaerts op Tokio 2020 begint al: "Alles om onze dromen te verwezenlijken die in 2020 onze grootste doelen zijn geworden"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 0 reacties
Voorbereiding Campenaerts op Tokio 2020 begint al: "Alles om onze dromen te verwezenlijken die in 2020 onze grootste doelen zijn geworden"
Foto: © photonews

Het wordt een boeiend 2020 voor Victor Campenaerts. De eerste voorbereidingen zijn alvast begonnen. Hij werd alvast uitgewuifd door zijn vriendin, Fanny Lecluyse.

Voor Lecluyse én voor Campenaerts wordt 2020 er eentje waarin de dromen de grote doelen moeten worden in Tokio. Lecluyse wuifde haar vriend alvast uit via de sociale media ...

Of Campenaerts naar Tokio mag? Daarover is nog geen duidelijkheid, want de tweede tijdritplaats naast Evenepoel is nog niet uitgedeeld.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Genieten van de laatste dagen samen was belangrijk voor me. ❀️ Vandaag vertrekt deze knapperd terug op trainingstage in Namibië voor 8 of 9 weken. β˜€οΈπŸ˜πŸ¦’πŸ†Het is nog onduidelijk wanneer we elkaar precies terugzien, afhankelijk van de wedstrijd die er volgt. Maar één ding is zeker, er zal geen dag voorbij gaan dat ik niet aan je denk. πŸ₯° We bekijken het positief; nog beter kunnen trainen en nog meer kunnen rusten. Alles voor een nog betere kwaliteit te leveren op training. 🧩Maar vooral alles om ONZE dromen te verwezenlijken die dit jaar 2020 onze grootste doelen zijn geworden! πŸ€πŸŠπŸ½‍β™€οΈπŸš΄πŸΌ‍β™‚οΈβœ¨ Train ze @campenaertsvictor πŸ’ͺ🏽, ik zal je zo hard missen 😒❀️ #gowiththeflow 🌊

Een bericht gedeeld door βœ§β˜… πŸ’§π‘€π’Ύπ“ˆπ“ˆ πΏπ‘’π’Έπ“π“Šπ“Žπ“ˆπ‘’ πŸ’§ β˜…βœ§ (@fannylecluyse) op

Maar de renner van NTT gaat zich alvast volop voorbereiden en is vertrokken voor een langdurige stage in Namibië. Een jaar geleden bereidde hij zich daar ook al voor op het Werelduurrecord.

"Hij zal bij NTT een kans krijgen om zich volop voor te bereiden op de Olympische Spelen. Dat zal ook nodig zijn", aldus José De Cauwer in Het Nieuwsblad.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

26/02/2020 Masters
29/02/2020 Omloop het Nieuwsblad
01/03/2020 Kuurne-Brussel-Kuurne
07/03/2020 Strade Bianche
08/03/2020 - 15/03/2020 Paris-Nice

Nieuwste reacties