Verdeling kopmanschap bij Jumbo-Visma en Ineos doet de wenkbrauwen fronsen bij Hincapie: "Dat lijkt me toch niet te managen"
Clint Vens
| 0 reacties

George Hincapie heeft vragen bij de verdeling van het kopmanschap bij Jumbo-Visman en Ineos

Verdeling kopmanschap bij Jumbo-Visma en Ineos doet de wenkbrauwen fronsen bij Hincapie: "Dat lijkt me toch niet te managen"
Foto: © photonews

De Tour de France staat weer voor de deur en enkele teams zijn erg goed vertegenwoordigd waardoor het een leuke strijd voor de gele trui lijkt te gaan worden dit jaar.

George Hincapie merkt op dat er zowel bij Jumbo-Visma als Team Ineos wordt gekozen voor het uitspelen van drie kopmannen. Een gewaagde keuze, volgens de 47-jarige Amerikaan. 

"Dat lijkt me toch niet te managen", zegt de voormalige spurtbom bij NBC Sports. "Ik zie het nu nog niet voor me, maar ze hebben het eerder gedaan bij Team Ineos. Het lijkt me alleen wel heel erg lastig.”

“In de eerste week is het toch zaak om je te focussen op één renner. Je moet een kopman uit de problemen houden. Het is lastig als je dat allemaal zelf moet doen als tweede of derde kopman. De ploegen moeten nu op drie renners letten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

08/05/2021 - 30/05/2021 Giro
30/05/2021 - 06/06/2021 Critérium du Dauphiné
05/06/2021 Dwars door het Hageland
06/06/2021 - 13/06/2021 Tour du Suisse

Nieuwste reacties