Dan Martin: "Ik kan niet wachten om samen met Chris Froome in de ploeg te rijden"
Jelle Heyman
| 0 reacties

Dan Martin en Chris Froome worden binnenkort de speerpunten bij Israel Start-Up Nation

Dan Martin: "Ik kan niet wachten om samen met Chris Froome in de ploeg te rijden"
Foto: © photonews

Momenteel zijn ze nog concurrenten van elkaar in de Vuelta, maar binnenkort rijden Daniel Martin en Chris Froome bij Israel Start-Up Nation. De Ier kijkt nu al uit om samen te rijden met de viervoudige Tour-winnaar.

Dan Martin rijdt voorlopig een ijzersterke Giro. Met een etappeoverwinning en een derde plaats in het algemene klassement lijkt hij zijn tweede jeugd te beleven. De rode leiderstrui is in handen van Richard Carapaz, ploegmaat van Chris Froome. Tijdens de rustdag blikte Martin vooruit op het samenrijden met Froome volgend seizoen.

"Hij zal iedereen enorm inspireren, ik kan niet wachten om met hem te rijden. De ploeg zal volgend jaar opnieuw een stap vooruit zetten, dat doen we elk jaar. Het is echt een steile curve: van klein continentaal ploegje naar het WorldTour-team met een viervoudige Touwinnaar. Ik ben enorm blij dat ik daar deel van mag uitmaken", klinkt het.

"We hebben elke dag met elkaar gepraat in deze Vuelta. Hij heeft al veel tijd verloren in deze Vuelta maar het is al bewonderenswaardig dat hij opnieuw op de fiets zit na zijn val van vorig jaar", besluit Martin.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

28/11/2020 GP Kortrijk
05/12/2020 Cyclocross Boom
06/12/2020 Dendermonde
13/12/2020 GP Zonhoven
19/12/2020 Cyclocross Asper-Gavere

Nieuwste reacties