Roglic blinkt niet alleen met nieuwe fiets, hele tenue wordt in olympisch jasje gestoken

Jelle Heyman
| 0 reacties
Roglic blinkt niet alleen met nieuwe fiets, hele tenue wordt in olympisch jasje gestoken
Foto: © photonews

Primoz Roglic blies iedereen van de tabellen in de Olympische tijdrit in Tokyo. Ook hij wordt door zijn ploeg beloond met wat esthetische eyecatchers.

Het hangt af van de goodwill van de ploeg en de sponsor wat een olympische kampioen uiteindelijk overhoudt aan zijn olympische titel. Er valt immers geen trui mee te verdienen zoals op een WK, EK of nationaal kampioenschap. Van Avermaet reed bijvoorbeeld rond met een gouden helm en gouden randjes aan zijn mouwen. Ook Samuel Sanchez had die bandjes gekregen van zijn werkgever.

Primoz Roglic mag dan wel 'maar' de tijdrit gewonnen hebben, Jumbo-Visma heeft kosten noch moeite gespaard om hun kopman te feliciteren voor zijn gouden medaille. Eerder kon u hier al zien dat de fiets van de Sloveen een lakje verf heeft gekregen en heel wat olympische verwijzingen bevatte.

Ook de helm waarmee hij zaterdag van start zal gaan in de Ronde van Spanje is grondig onder handen genomen en heeft een gouden randje gekregen. De olympische ringen zijn er bovendien ook in verwerkt.

Net als Van Avermaet en Sanchez, krijgt de titelverdediger in Spanje gouden randjes aan de mouwen én een gouden randje aan de nek. Mocht het nog niet duidelijk geweest zijn: Primoz Roglis is een olympische kampioen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

11/12/2021 Essen
12/12/2021 Val di Sole
18/12/2021 Rucphen
19/12/2021 Namen
26/12/2021 Dendermonde

Nieuwste reacties