Renner van Deceuninck-Quick.Step heeft punt gezet achter seizoen: "Blij met prestaties na val in Nokere Koerse"

Renner van Deceuninck-Quick.Step heeft punt gezet achter seizoen: "Blij met prestaties na val in Nokere Koerse"
Foto: © photonews

Bij Deceuninck-Quick.Step kijken ze nog uit naar Lombardije, maar één renner heeft het seizoen al helemaal achter zich gelaten. Jannik Steimle heeft zijn aanhang via sociale media bedankt voor het voorbije seizoen. De Duitser reed dinsdag zijn laatste koers uit 2021.

Met een zeventiende plaats in Binche-Chimay-Binche heeft Jannik Steimle zijn seizoen afgesloten. In het begin van het jaar kende hij pech met een valpartij in Nokere Koerse. Het duurde twee maand voor hij weer competitie kon koersen. Nadien reed hij nog vijf keer top vijf en won hij een etappe in de Ronde van Slovakije. In die rittenkoers eindigde Steimle ook tweede in het klassement.

"Het seizoen 2021 is voor mij voorbij", kondigt Steimle aan op Twitter. "Ik ben heel blij met mijn prestaties na de valpartij in Nokere Koerse. Nu ga ik wat rust nemen en de batterijen opnieuw opladen", zegt Steimle, die bij Quick.Step nog een contract heeft tot eind 2023.

Steimle had ook nog een boodschap voor al zijn volgers op sociale media. "Bedankt voor alle steun tijdens dit alweer speciale seizoen!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties