OFFICIEEL: Stevige contractverlenging als verjaardagscadeau voor Jasper De Buyst bij Lotto Soudal

OFFICIEEL: Stevige contractverlenging als verjaardagscadeau voor Jasper De Buyst bij Lotto Soudal
Foto: © photonews

Jasper De Buyst reed onlangs nog de Zesdaagse van Gent. Zijn contract verlengen is het volgende wat op het programma stond voor de man die op deze woensdag zijn 28ste verjaardag viert. De Buyst doet er nog drie jaar bij bij Lotto Soudal.

"Deze contractverlenging is een teken van onderling vertrouwen en respect. Natuurlijk ben ik daar erg blij mee", zegt De Buyst over het contract dat hem tot het einde van 2024 aan Lotto Soudal verbindt. "Aan het einde van dit contract zal ik tien seizoenen voor dezelfde ploeg gereden hebben, wat eerder een uitzondering is in het wielrennen."

De Buyst is nog één van die zeldzame trouwe luitenanten en hijzelf is ook tevreden over het  team. "Ik denk dat het veel zegt over onze leuke samenwerking van de voorbije zeven jaar. Lotto Soudal is een thuis geworden voor mij. Ook al ben ik nog maar 28, ik voel me al deel van de meer ervaren renners in deze ploeg."

"Natuurlijk stel ik mijn diensten ter beschikking van de sprinters de komende jaren. Het zal ook een test zijn of ik zelf nog voor eigen resultaten kan gaan. Het zou leuk zijn om de twee te doen", zegt De Buyst, die de vorige jaren zich doorgaans wegcijferde voor zijn ploegmaats.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Wielerkrant.be

Al meer dan 5044 wielerfans gingen je voor!

Met de Wielerkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste wielernieuws per mail.

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties