🎥 📷 "Blauw is de kleur": Belgische WK-ploeg heeft eerste rit in Fayetteville achter de rug

🎥 📷 "Blauw is de kleur": Belgische WK-ploeg heeft eerste rit in Fayetteville achter de rug
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

De Belgische eliteploeg voor het WK veldrijden heeft al eens een ritje afgewerkt in Fayetteville, kwestie van het goede gevoel op de fiets ginds te pakken te krijgen. De laatste rechte lijn richting dat WK is nu ook echt ingezet.

Belgian Cycling deelde op zijn Twitterpagina enkele beelden. "Blauw is de kleur in Fayetteville", zo wordt gesteld en dat heeft uiteraard alles te maken met de truien van de Belgische nationale ploeg. Al zorgde Emiel Verstrynge voor nog een uitgebreider kleurenpallet met zijn trui van Belgisch kampioen bij de beloften.

In een filmpje is ook te zien hoe Toon Aerts, Eli Iserbyt en Michael Vanthourenhout zich op gang trekken voor hun fietstocht. "Een rit op de fiets is de beste manier om met het tijdsverschil om te gaan", denken ze bij Belgian Cycling.

Wanneer het moment van de waarheid er straks aankomt, komt er mentale druk bij kijken en zal het ook checken zijn of het goed zit met de bandendruk. Voorlopig kunnen de renners echter nog heel ontspannen hun trainingen afwerken. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties