OFFICIEEL: drieklapper voor Intermarché-Wanty-Gobert: Loïc Vliegen en twee ploegmaats verlengen contract

OFFICIEEL: drieklapper voor Intermarché-Wanty-Gobert: Loïc Vliegen en twee ploegmaats verlengen contract
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Intermarché-Wanty-Gobert kondigt een drieklapper aan contractverlengingen aan. Loïc Vliegen is één van de renners die heeft bijgetekend.

Van die drie renners die zich langer verbonden hebben aan de ploeg, is Loïc Vliegen de enige Belg. Naast Vliegen hebben ook Boy van Poppel en Simone Petilli bijgetekend tot het einde van 2023. Het zijn allen renners die zich duidelijk vertrouwd voelen met hun huidige omgeving. Vliegen koerst voor deze ploeg sinds 2019, Van Poppel en Petilli sinds 2020.

Vliegen is zowat de luitenant van Biniam Girmay. Daarnaast reed onze landgenoot dit jaar al vijf top 5-noteringen bij mekaar. "Ik heb duidelijk de vruchten geplukt van een wedstrijdprogramma op maat. De familiale sfeer die binnen en buiten de grenzen van de teambus bewaard wordt, door bijvoorbeeld onze partners, maakt me gelukkig."

Een gelijkaardig verhaal is te horen bij de andere renners die hun contract verlengden. "Ik ben heel gelukkig dat ik in 2023 in mijn vertrouwde omgeving verder aan mijn carrière kan bouwen, samen met mensen bij wie ik me goed voel", aldus Van Poppel. "Een contractverlenging in de eerste seizoenshelft is de grootste blijk van vertrouwen", geeft de Italiaan Petilli aan. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties