Alpecin-Deceuninck bevestigt verwachte transfers met onder meer komst Hermans en geeft ook Australiër contract

Alpecin-Deceuninck bevestigt verwachte transfers met onder meer komst Hermans en geeft ook Australiër contract
Foto: © photonews

Quinten Hermans rijdt met zekerheid volgend jaar voor Alpecin-Deceuninck. Bij de verwachte transfers van de ploeg hoort ook de Belg die nu nog uitkomt voor Intermarché-Wanty-Gobert.

Het was reeds publiekelijk bekend dat Hermans naar Alpecin-Deceuninck zou gaan en dat is nu ook door de ploeg officieel bevestigd. Hetzelfde verhaal is het bij Søren Kragh Andersen van DSM en Kaden Groves van BikeExchange-Jayco.

Vooral bij Hermans bleef de overstap niet zonder gevolg. Bij Intermarché-Wanty-Gobert waren ze niet te spreken over de manier waarop zijn vertrek verliet en het liet Hermans dan ook thuis van de Tour de France. Nadien werd alles wel uitgepraat, om het seizoenseinde niet al te zeer te hypothekeren.

Alpecin-Deceuninck verwelkomt dus de drie vernoemde renners en legt ook nog een vierde nieuwe kracht vast. Het gaat om Jensen Plowright. De 22-jarige Australiër rijdt dit jaar voor de continentale ploeg - zeg maar de opleidingsploeg - van Groupama-FDJ. Plowright won dit jaar de Youngster Coast Challenge, een eendagskoers van Bredene naar Koksijde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties