Amanda Spratt van BikeExchange-Jayco naar Trek-Segafredo
Jeroen Deheegher
| 0 reacties

Amanda Spratt naar Trek-Segafredo: "Klaar voor een nieuwe uitdaging"

Amanda Spratt van BikeExchange-Jayco naar Trek-Segafredo
Foto: © photonews

De Australische Amanda Spratt verlaat na dit seizoen BikeExchange-Jayco. Ze trekt naar Trek-Segafredo waar ze de komende twee jaar zal rijden.

De Australische reed de voorbije elf jaar voor haar ploeg maar voelde zich nu klaar voor een nieuwe uitdaging en omgeving. "Ik ben nu misschien een van de oudere rensters, maar ik voel me nog steeds jong van hart en door mijn overstap naar Trek-Segafredo voel ik me als een kind in een snoepwinkel (en ik hou erg van snoep)". 

Ook ploegleidster Ina Teutenberg is blij met de komst van de Australische en denkt dat het talent en de ervaring van  Spratt verder zullen bijdragen aan de kracht en diepgang van de Trek-Segafredo-rijderslijst. "We denken dat ze goed zal passen bij Elisa Longho Borghini en Lizzie Deignan en dat ze een goede aanvulling zal zijn voor zowel onze race-line-ups als voor onze algemene ambities in de Giro en Tour in de toekomst."

Spratt nam dit jaar deel aan de Giro Donne en Tour de Frances Femmes maar moest in beide koersen opgeven. In de Tour kwam ze al in de openingsrit ten val en ging ze in de derde rit niet meer van start. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Wielerkrant.be

Al meer dan 5024 wielerfans gingen je voor!

Met de Wielerkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste wielernieuws per mail.

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties