Wout van Aert verovert op WK wielrennen ook de harten met zijn gebaar naar jonge fan toe

Wout van Aert verovert op WK wielrennen ook de harten met zijn gebaar naar jonge fan toe
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Wout van Aert heeft op het WK de Belgische ploeg een medaille bezorgd. De harten veroveren doet hij overigens ook op een andere manier.

Ook met hoe hij omgaat met de wielerfans, en zeker met de jongsten onder hen, blijft Wout van Aert inspireren. Als één van de grootste wielerkampioenen van het moment is hij sowieso vaak druk gesolliciteerd voor het uitdelen van handtekeningen of het nemen van een selfie met een fan. Dat kan ook aardig wat tijd in beslag nemen.

Soms kan je als gekend sportman ook op heel korte tijd iemand heel gelukkig maken. Op Twitter, of X zoals het nu noemt, zijn foto's opgedoken van het moment waarop Van Aert een kleine jongen treft rond het WK-parcours. Met een high five zou Van Aert de jongen in kwestie een mooi moment bezorgen.

De jongen genaamd Joel, met regenboogtruitje aan, heeft zo meteen al een ferm aandenken. Aan de glimlach op het gezicht van Van Aert te zien, heeft hij er ook zelf van genoten. Als jonge vader heeft hij ongetwijfeld nog iets meer aandacht voor zulke dingen. Het levert op sociale media dan ook positieve commentaren op. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties