Dan toch geen duel met Van der Poel: Wout van Aert neemt het niet op tegen eeuwige rivaal en daar is een reden voor

Dan toch geen duel met Van der Poel: Wout van Aert neemt het niet op tegen eeuwige rivaal en daar is een reden voor
Foto: © photonews

We waren er met zijn allen al verlekkerd op: het nieuwe duel Van Aert-Van der Poel dat er zat aan te komen. Dat komt er nu voorlopig toch niet.

Het was voorzien dat zowel Mathieu van der Poel als Wout van Aert zaterdag aan de start zouden komen van de Super 8 Classic. Maar verrassing bij de bekendmaking van de selectie van Jumbo-Visma: Van Aert is er niet bij. Boven, Van Dijke, Geleijn, Strand Hagenes, Hofstede, Laporte en Van der Sande starten wél.

De Nederlandse wielerploeg geeft ook meer informatie over het forfait van Van Aert. "Het plan was om ook met Wout van Aert te starten in de Super 8 Classic, maar hij is niet helemaal fit. Hij focust nu op andere doelen in het laatste deel van het seizoen."

Wout van Aert kroonde zich pas tot eindwinnaar van de Tour of Britain, de rittenkoers waar hij ook één ritzege meegraaide. Het had in de Super 8 Classic tot het eerste duel met Van der Poel kunnen komen sinds die de wereldtitel veroverde in Glasgow. Het zal dus nog wat langer wachten zijn op de eerstvolgende clash tussen hen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties