Thibau Nys ontkent het in alle toonaarden: "Ik geloof niet in dat argument"

Thibau Nys ontkent het in alle toonaarden: "Ik geloof niet in dat argument"
Foto: © photonews

Thibau Nys maakt dit weekend na drie weken afwezigheid zijn comeback in het veld. Hij is te zien in de cross van Antwerpen.

De Grote Drie zal van de partij zijn op de Wereldbekercross van Antwerpen, maar ook Thibau Nys is er weer bij nadat hij in Spanje wist te herbronnen.

“Ik ben klaar om terug te groeien naar het niveau dat ik bij het begin van het seizoen had”, klinkt het bij Thibau Nys in Het Nieuwsblad. “Ja, ook Van Aert, Van der Poel en Pidcock zullen er zaterdag in Antwerpen bij zijn. Wel, daar ben ik echt niet mee bezig.”

Hij kijkt vooral uit naar hoe het met zichzelf gaat. “Hoe word ik terug de crosser die ik bij de start van het seizoen was? Ik wil dat gevoel terugvinden. Ik weet echt niet hoe ik ga terugkeren van deze stage. Maar ik heb wel het gevoel dat ze mij goed gaat doen.”

Dat hij nog jong is en een dipje mag kennen wil hij niet horen. “Ik geloof niet in het argument van de leeftijd en zag die terugval niet aankomen. Op de Koppenberg kwam het niet in mij op dat ik een maand lang geen podium meer zou rijden. En het ambetante is dat ik geen verklaring heb voor die terugval.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties