Nog een extra zege in haar regenboogtrui? Lotte Kopecky rijdt nog een klassieker meer

Nog een extra zege in haar regenboogtrui? Lotte Kopecky rijdt nog een klassieker meer
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Lotte Kopecky voegt nog een wedstrijd toe aan haar programma. De wereldkampioene komt ook aan de start van Dwars door Vlaanderen.

Lotte Kopecky paste al voor de Nations Cup baanwielrennen in Hongkong van komende zondag. Daar wilde ze nog kwalificatiepunten scoren voor de Olympische Spelen in Parijs. Maar Kopecky is al zo goed als zeker geplaatst. 

Daarom trekt ze dus niet naar Hongkong, maar komt ze woensdag wel aan de start van Nokere Koerse. Daar verdedigt de wereldkampioene haar titel, na een solo van iets meer dan 6 kilometer. 

Programma Lotte Kopecky

Daar komt eind deze maand nu ook nog Dwars door Vlaanderen (27 maart) bij, dat meldt Sporza. Die wedstrijd valt tussen Gent-Wevelgem (24 maart) en de Ronde van Vlaanderen (31 maart).

Voor Kopecky wordt het pas de derde deelname aan Dwars door Vlaanderen. In 2017 werd ze zesde, in 2019 pas 52ste. Vorig jaar won haar ploeggenote Demi Vollering de koers met start en finish in Waregem. 

Daarnaast staan ook nog Parijs-Roubaix (6 april), de Amstel Gold Race (14 april) en Luik-Bastenaken-Luik (21 april) op het programma van Lotte Kopecky. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties