Richard Plugge is bijzonder geraakt door acties van supporters van Wout van Aert

Richard Plugge is bijzonder geraakt door acties van supporters van Wout van Aert
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Het is niet omdat Wout van Aert zondag niet mee kon koersen dat zijn supporters hem vergeten zijn. Het tegendeel is waar en dat heeft ook Richard Plugge opgemerkt.

De algemeen directeur van Visma-Lease a Bike heeft gezien hoezeer de ploeg toch de kopman Wout van Aert nodig heeft in een klassieker als de Ronde van Vlaanderen. De Nederlandse formatie had zijn beste pijlen al ruim voor het einde afgeschoten en dat zijn ze daar niet gewend bij de grote wielerafspraken.

MOOIE BOODSCHAPPEN VOOR VAN AERT

Richard Plugge blikte met een bericht op X terug op de Ronde van Vlaanderen. "Het was een harde koers voor ons", moet de Nederlander toegeven. Langs de andere kant waren er de vele borden met ondersteunende boodschappen voor Wout van Aert langs de kant van de weg.

Van Aert werd duidelijk een hart onder de riem gestoken. "Het was hartverwarmend om de banners te zien met de beste wensen voor Wout van Aert van de fans", laat het ook Plugge helemaal niet onberoerd. "Dank aan iedereen." Plugge sluit vervolgens zijn post op sociale media af met een hartje.

WAARDERING BIJ VISMA-LEASE A BIKE

Het toont hoe erg dit allemaal gewaardeerd wordt bij Visma-Lease a Bike. Zowel Wout van Aert zelf als de hele ploeg wordt zo aangemoedigd om nog het beste te maken van het verdere verloop van het seizoen. De eerste signalen over het herstel van Van Aert zijn ook positief.

Hopelijk kan zich dat de volgende weken en maanden verderzetten en kan Van Aert nog uitpakken met een sterk tweede seizoensdeel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties