Baart dit zorgen? Meer duidelijkheid over revalidatie van Jonas Vingegaard

Baart dit zorgen? Meer duidelijkheid over revalidatie van Jonas Vingegaard
Foto: © photonews

Jonas Vingegaard was een van de grote slachtoffers van de zware valpartij in de Ronde van het Baskenland. De Deen is na een paar dagen nu ook geopereerd aan zijn sleutelbeen.

Met een gebroken sleutelbeen, enkele gebroken ribben, een gekneusde long en een klaplong was Jonas Vingegaard een van de grootste slachtoffers van de zware valpartij in de Ronde van het Baskenland.

Bij Vingegaard werden er ook interne bloedingen vastgesteld, waardoor de Deen vorig weekend nog op intensieve zorgen verbleef. Visma-Lease a Bike heeft nu laten weten dat Vingegaard aan zijn sleutelbeen geopereerd is. 

Door de interne bloedingen zou de ingreep wat langer op zich hebben laten wachten. Vingegaard begint nu aan zijn revalidatie, die nog een aantal weken zal duren. De Tour is dus nog altijd in gevaar. 

Van Hooydonck kreeg update van vrouw Vingegaard

De vrouw van Nathan Van Hooydonck had al contact met de vrouw van Vingegaard. "Hij bekijkt het net als Wout dag per dag", zei Van Hooydonck bij Wuyts & Vlaeminck. 

"Ik zei al tegen m’n vrouw dat ik er eigenlijk naartoe zou willen om te kijken hoe het met hem gaat. Ik hoop dat er snel meer duidelijkheid komt over hoe zijn herstel verloopt", stelde Van Hooydonck nog. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties