Wielrennen

LottoNL-Jumbo plukt Nederlands talent weg bij Team Sunweb

LottoNL-Jumbo plukt Nederlands talent weg bij Team Sunweb

LottoNL-Jumbo heeft zich geroerd op de transfermarkt. De Nederlandse WorldTour-formatie plukte een renner weg bij Team Sunweb. Bovendien heeft Daan Olivier zijn contract verlengd bij de ploeg.

Hofstede moet mee de klassementsrenners ondersteunen bij LottoNL-Jumbo. "Ik heb gekozen voor deze ploeg omdat Team LottoNL-Jumbo is uitgegroeid tot een van de beste teams ter wereld en jonge renners er heel goed worden begeleid", vertelt het jonge talent.

"Ik ben blij dat ze vertrouwen in mij hebben getoond na een tot dusver wat minder seizoen. Ik hoop mezelf te ontwikkelen als een vaste waarde in de grote rondes om de kopmannen te ondersteunen. Daarnaast wil ik in de wat kleinere wedstrijden uitslagen rijden."

Pechvogel Olivier

Het contract van Daan Olivier werd dan weer met een jaar verlengd. De 25-jarige Olivier kende dit seizoen heel wat pech, maar reed wel een oerdegelijke Ronde van Utah. "Na mijn goede comeback in het profpeloton, vorig jaar, had ik dit seizoen graag willen doorbouwen. Door de twee heftige valpartijen en ziekte heb ik maanden achter de feiten aangelopen", aldus Olivier. 

"De ploeg is altijd achter me blijven staan. De steun van het team en de goede coaching heeft er mede voor gezorgd dat ik weer op de weg terug ben", besluit de Nederlander.

Reacties 0 reacties

Gerelateerd nieuws

Er zijn nog geen reacties geplaatst.