Heel wat onbeantwoorde vragen voor Wout Van Aert, maar wereldkampioen heeft toch al een oplossing voor fietsenprobleem

Redactie
| 29 reacties
Heel wat onbeantwoorde vragen voor Wout Van Aert, maar wereldkampioen heeft toch al een oplossing voor fietsenprobleem
Foto: © photonews

Er zijn nog veel vragen over hoe de komende weken van Wout Van Aert zullen verlopen. Zijn vertrouwde mecanicien is er zondag niet bij in Waterloo, maar Van Aert kan alvast wel beroep doen op zijn vertrouwde fiets.

Na de breuk met Sniper Cycling zit Wout Van Aert zonder team, sponsors, ploegleider én mecanicien. Ook over de fiets die hij voor de Wereldbekercrossen zou gebruiken, waren er nog vragen. Maar daar kwam vandaag meer duidelijkheid over. 

Fietsen, maar géén mecanicien

Van Aert wil geen juridische risico's nemen door de Stevens-fiets (van Sniper Cycling) te gebruiken, maar de fietsconstructeur kwam gelukkig wel met een oplossing op de proppen. De Duitse fietsenproducent heeft volgens Het Nieuwsblad enkele Stevens-fietsen naar de VS opgestuurd, waardoor één probleem toch al van de baan is voor de drievoudige wereldkampioen. 

Op een mecanicien voor de fietsen kan Van Aert wel nog geen beroep doen, aangezien Nick Nuyens Van Aerts goede vriend Kristof Cop terug naar huis heeft gestuurd. Ook over het truitje waarin de Kempenaar zal rijden, is nog onduidelijkheid aangezien de UCI ook haar fiat moet geven. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties