Stuyven en co verwelkomen bij Trek-Segafredo twee grote talenten

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Stuyven en co verwelkomen bij Trek-Segafredo twee grote talenten

Trek-Segafredo heeft twee nieuwe talentvolle renners in huis gehaald voor volgend seizoen. De 20-jarige Deen Mads Pedersen lijkt een grote naam voor de toekomst en ook Ruben Guerreiro maakt de overstap naar de Amerikaanse formatie.

Mads Pedersen, amper 20 jaar, maakt de overstap van het procontinentale Stölting Service Group en is een klassieke renner in wording. Hij won in 2013 Parijs-Roubaix bij de junioren en pakte ook al zilver op het WK. Dit seizoen viel hij vooral op door een rit weg te kapen in de Ronde van Noorwegen en achtste te worden in de Driedaagse De Panne-Koksijde.

"Een droom"

"Dit is een droom die uitkomt", klinkt het bij Pedersen. "Ik ben nog maar 20 jaar oud, maar ik koers al sinds de junioren in België en Frankrijk. Ik kan niet wachten om de klassiekers te rijden." En ook Ruben Guerreiro maakt de overstap naar de ploeg van Dirk Demol.

De 22-jarige Portugees is Portugees kampioen bij de beloften en werd onder meer derde in Luik-Bastenaken-Luik. Hij geldt dus als een klimtalent. "Ik kijk er naar uit om met renners zoals Mollema en Nizzolo samen te werken. Hopelijk kan ik ooit een klassieker in de Ardennen winnen", zegt Guerreiro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties