Peter Sagan kijkt uit naar 2017: "Dit is een nieuw avontuur voor iedereen van ons"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 1 reacties
Peter Sagan kijkt uit naar 2017: "Dit is een nieuw avontuur voor iedereen van ons"

Wereldkampioen Peter Sagan neemt na dit seizoen afscheid van Tinkoff, dat opgedoekt wordt, en trekt naar BORA-hansgrohe. De Slovaak kan al niet meer wachten op zijn nieuwe avontuur.

"Ik ben heel opgewonden om deel te nemen aan de eerste meeting van BORA-hansgrohe", opent Peter Sagan. "Ik denk dat het een eerste belangrijke stap is om mijn ploegmaats en alle mensen van het team te leren kennen. Ik kijk er al naar uit en ik kan niet wachten om het seizoen in 2017 aan te vatten."

Na enkele jaren bij Tinkoff gaat Sagan dus in Duitse loondienst rijden. "Dit is een begin van een nieuw avontuur voor iedereen van ons. Ik ben er zeker van dat het een mooi avontuur zal worden", klinkt het bij de wereldkampioen.

Eerste stap

Ook teammanager Ralph Denk kijkt uit naar de komst van Sagan. "Dit is een eerste stap in een nieuwe dimensie. Ik ben trots met wat we gepresteerd hebben als ploeg om de wereldkampioen in onze rangen te hebben. Het hele team heeft Peter welkom geheten en ik denk dat hij zich hier direct goede voelde", besluit Denk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties