"Vanaf nu tot aan Parijs-Roubaix denkt Boonen alleen nog 'ik, ik, ik'"

Redactie
| 22 reacties
"Vanaf nu tot aan Parijs-Roubaix denkt Boonen alleen nog 'ik, ik, ik'"

Tom Boonen begint weldra aan zijn allerlaatste klassieke voorjaar in zijn carrière als prof. Volgens José De Cauwer zal Boonen niet meer omkijken naar zijn collega's en ploegmaats.

Voor Boonen is het de allerlaatste kans om een Monument of een klassieker op zijn palmares te zetten. "Vanaf nu tot aan Parijs-Roubaix denkt Boonen alleen nog ‘ik, ik, ik'", laat De Cauwer weten. "Boonen gaat naar niemand meer omkijken vanaf nu. Tot aan Roubaix zal hij zich niet meer in de rol van wegkapitein of helper wegsteken."

"Hij zal bij wijze van spreken zeggen ‘Terpstra de boom in"' - José De Cauwer

"Hij zal bij wijze van spreken zeggen ‘Terpstra de boom in"', doet De Cauwer er nog een schepje bovenop. Maar de analist en rechterhand van Michel Wuyts weet niet of de Bom van Balen ook nog een echte grote koers kan winnen. "Hij zal zeker een rol van betekenis spelen, maar iedereen weet dat hij moet en wil winnen."

"Zowel Boonen als Gilbert hebben echter hun palmares al binnen en zullen in de voorjaarsklassiekers vrank en vrij kunnen koersen", aldus De Cauwer in HNB. "Tom moet nog één tik uitdelen en dan in schoonheid eruit gaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties