Vanmarcke voelt zich goed in zijn sas en trekt boordevol ambitie naar het klassieke voorjaar

Redactie
| 1 reacties
Vanmarcke voelt zich goed in zijn sas en trekt boordevol ambitie naar het klassieke voorjaar
Foto: © photonews

Sep Vanmarcke komt dit seizoen voor Cannondale-Drapac en heeft heel wat ambitie voor het klassieke voorjaar. Vanmarcke heeft een prima winter achter de rug en hoopt de komende weken die vruchten te plukken.

"Ik heb een goede winter achter de rug en geen blessures gehad", opent Sep Vanmarcke. "Ik heb enkel een keelontsteking gehad rond de jaarwisseling, maar de laatste twee weken heb ik goed kunnen trainen in Spanje. Het was koud en fris, maar geen sneeuw, zoals bij andere ploegen op stage. Ik voel me goed, ik kijk uit naar de start van het seizoen."

Vanmarcke heeft alvast veel vertrouwen in zijn nieuwe teammakkers. "Ik ben de kopman voor het voorjaar en ik verwacht dat ik een sterke ploeg heb in de finale", aldus de West-Vlaming bij HLN. "Ik voel me al goed thuis bij Cannondale-Drapac en ik geloof echt in mijn team."

"Ik wil weer een gooi doen naar die klassieke zege"

Het doel is natuurlijk om een grote klassieker te winnen. "Ik kijk uit naar de start van het voorjaar, ik wil weer een gooi doen naar die klassieke zege, al besef ik ook dat de concurrentie groot is met Peter Sagan, Greg Van Avermaet, John Degenkolb, Alexander Kristoff, Tom Boonen en nog heel wat anderen. Er gaan ook nieuwe jonge gasten opstaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties