Gemengde gevoelens bij Fransman Lotto Soudal: "Het doel is net bereikt, maar ik hoopte op meer"
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties

Tony Gallopin blij en teleurgesteld met tiende plek in Parijs-Nice

Gemengde gevoelens bij Fransman Lotto Soudal: "Het doel is net bereikt, maar ik hoopte op meer"

Lotto Soudal ging met twee doelen naar Parijs-Nice. Het eerste was een ritoverwinning en dat werd bewerkstelligd door André Greipel. Het andere was een plek in de top tien van het eindklassement.

En ook die ambitie werd gerealiseerd met de Fransman Tony Gallopin. "Het doel voor deze Parijs-Nice was een ritwinst voor de ploeg en een toptienplaats voor mij", opent de Fransman. "André won een mooie rit en ik eindig in de top tien dus het doel is gehaald, maar ik ben wel ontgoocheld. Deze Parijs-Nice begon goed voor mij."

'Kapot'

"Na mijn goede tijdrit en de tweede plaats in het klassement afgelopen woensdag droomde ik stiekem van meer. Zeker omdat ik vrijdagavond nog steeds tweede was. Ik ben wel ontgoocheld dat ik het laatste weekend teruggevallen ben tot de tiende plaats, maar ik was kapot. Het doel is net bereikt, maar ik hoopte op meer."

Het was een van de zwaarste edities ooit van de 'Koers naar de Zon'. "Deze Parijs-Nice was slopend. Ik was vandaag (zondag, red.) helemaal kapot. Dankzij de steun van mijn ploegmaats sta ik hier nog in de top tien, want het vat was echt helemaal op", besluit Gallopin.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

08/05/2021 - 30/05/2021 Giro
30/05/2021 - 06/06/2021 Critérium du Dauphiné
05/06/2021 Dwars door het Hageland
06/06/2021 - 13/06/2021 Tour du Suisse

Nieuwste reacties