Lotto Soudal (en speerpunt André Greipel) schrapt alvast één naam voor mogelijke Tour-selectie

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 5 reacties
Lotto Soudal (en speerpunt André Greipel) schrapt alvast één naam voor mogelijke Tour-selectie

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Het is nog even wachten tot Lotto Soudal de selectie voor de komende Ronde van Frankrijk bekendmaakt, maar één renner zal er alvast niet bij zijn aan de start in Düsseldorf. Jens Debusschere past voor de Tour en zal de Ronde van Spanje rijden.

Lotto Soudal zal pas na de Dauphiné de selectie voor de Tour de France bekendmaken. Eén renner zal alvast geen deel uitmaken van de Tour-selectie. Jens Debusschere - die zelf al liet verstaan dat hij de Tour wellicht niet zou rijden - zal er niet bij zijn als de Tour op 1 juli in Duitsland van start gaat.

Wél de Vuelta

Debusschere is nochtans goed in vorm. Dat toonde hij met ritwinst in de Vierdaagse van Duinkerke en de Baloise Belgium Tour. Debusschere zal in plaats van de Tour normaal gezien wel starten in de Vuelta, weet HLN.

Maar in de Tour zal de Duitse sprinter André Greipel dus niet kunnen rekenen op de schoonbroer van Jürgen Roelandts. Wie bij Lotto Soudal waarschijnlijk wel zeker zijn van een Tour-ticket: Tim Wellens, Thomas De Gendt, Tiesj Benoot, André Greipel, Adam Hansen, Marcel Sieberg en Tony Gallopin.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties