Neoprof van Sven Nys houdt voetjes op de grond na nieuwe podiumplek: "Niet realistisch om dit elke week te doen"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Neoprof van Sven Nys houdt voetjes op de grond na nieuwe podiumplek: "Niet realistisch om dit elke week te doen"
Foto: © photonews

Na een weekendje rust kwam Quinten Hermans vandaag opnieuw in actie in de Brico Cross van Kruibeke. En dat deed de neoprof van Telenet Fidea met een verdienstelijke derde plek.

Voor Hermans is het zijn vierde podiumplek van het seizoen. "Plezant dat ik opnieuw op het podium sta", aldus Hermans bij VTM. "Ik was vanaf maandag volledig hersteld. Ik schrik er zelf van, want ik voelde me in het begin niet echt super en ik zat op mijn tandvlees. Enkel spijtig dat Corné (van Kessel) zijn ketting er af reed. Alleen was het moeilijker, maar ik had toch altijd een mooie voorsprong op het groepje achter mij."

"Vorig seizoen had ik meteen getekend voor een podium in Iowa en Neerpelt"

Kan Hermans de kloof op van der Poel en Van Aert wat meer dichten? "Ik hoop het, maar ik ben momenteel al heel tevreden met mijn prestaties. Vorig seizoen had ik meteen getekend voor een podium in Iowa en Neerpelt. Ik probeer nog te groeien, maar het is niet realistisch om dit elke week te doen. Maar ik ga het wel proberen", is de neoprof strijdvaardig.

"Ik heb een periode tot het EK dat ik goed wil zijn. Zonhoven en Koksijde zijn crossen die mij heel goed liggen. Dus ik hoop echt wel goed te zijn de komende weken", besluit hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties